Bog-Delaet.com
“Коли ж ходимо в світлі, подібно до того, як Він у світлі, то маємо єднання один з одним, і Кров Ісуса Христа, Сина Його, очищає нас від усякого гріха.”
(1Іоанна 1:7)
“Тоді праведник із великою сміливістю стане перед лицем тих, які ображали його і зневажали подвиги його; вони ж, побачивши, зніяковіють великим страхом і здивуються несподіваності спасіння його і, розкаюючись і зітхаючи від стиснення духу, будуть говорити самі у собі: "це той самий, який був у нас колись посміховиськом і притчею наруги. Безумні, ми вважали життя його божевіллям і смерть його безчесною! Як же він прилічений до синів Божих, і жереб його – зі святими? Отже, ми заблукали від путі істини, і світло правди не світило нам, і сонце не осявало нас. Ми сповнилися ділами беззаконня і погибелі і ходили непрохідними пустелями, а путі Господнього не пізнали…”
(Премудрість Соломона* 5:1-7)
Контакти

Шановні відвідувачі сайту
Ковельської Церкви Заснованої 1924 року!



Великий Бог творить все нові чудеса і зцілення. А ми, на жаль, не маємо можливості представити весь матеріал. Але незабаром ми маємо намір постійно оновлювати наш сайт новими наявними свідченнями, що прославляють ім'я Великого Всемогутнього Бога Отця і Сина Божого Ісуса Христа і Духа Святого.

Слідкуйте за оновленням нашого сайту.

Нехай благословить вас Господь Бог!

Наданий матеріал ви можете використовувати для себе, або безпосередньо для вашої церкви безплатно, але не для комерційних або інших цілей. Всі питання, пов'язані із застосуванням даних на нашому сайті в інших цілях, крім вище вказаної, повинні обов'язково бути узгоджені з нами.

Ви можете повідомляти нам свої зауваження і побажання з питань оформлення і представлених матеріалів.

Електронна пошта: zov-6kpx@ccku.info

Адміністрація сайту Ковельської Церкви Заснованої 1924 року

Ви також можете написати нам, використовуючи нижченаведену форму:

Ваше ім'я:
Місто, країна:
E-Mail:
Тема листа:
Введіть текст Вашого повідомлення:
Введіть код зображений на картинці:

СВІДЧЕННЯ ГАННИ ПРО ЗЦІЛЕННЯ
Я живу в Німеччині. Коли я була на роботі, мене став турбувати біль у животі, справа під ребрами. Я не змогла працювати, поїхала додому. Біль посилився, з'явилася нудота і блювота. Мені ставало все гірше, тому мене повезли до лікаря. На УЗД (ультразвуковому дослідженні) у мене в жовчному міхурі виявили камінь великих розмірів. Лікар сказав, що в будь-який час камінь може перекрити жовчовивідний протік і тоді припиниться відтік жовчі, тому дав направлення на термінову операцію...

докладніше »

ЗЦІЛЕННЯ ВІД КЕРАТОМИ
Минуло близько двадцяти років коли на верхній частині лоба у себе я виявив круглу бородавку. Колір її був, як колір тіла, тому вона була мало помітною. З роками вона збільшувалася і виросла в діаметрі близько півтора сантиметра...

докладніше »

Свідчення Івана Саса
Я пообіцяв бути віруючим, а Бог за молитвами Ковельської Церкви зцілив мою психічнохвору дружину Галину!

докладніше »