Bog-Delaet.com
“Отож передусім прошу підносити молитви, моління, благання, подяки за всіх людей, за царів і за всіх, які начальствують, щоб провадити нам життя тихе й безтурботне у всякому благочесті і чистоті, бо це добре і угодне Спасителеві нашому Богу, Котрий хоче, щоб усі люди спаслися і досягли пізнання істини.”
(1Тимофію 2:1–4)
“Ісус же говорив: Отче! прости їм, бо не знають, що роблять.”
(Луки 23:34)
Контакти

Шановні відвідувачі сайту
Ковельської Церквиї!



Великий Бог творить все нові чудеса і зцілення. А ми, на жаль, не маємо можливості представити весь матеріал. Але незабаром ми маємо намір постійно оновлювати наш сайт новими наявними свідченнями, що прославляють ім'я Великого Всемогутнього Бога Отця і Сина Божого Ісуса Христа і Духа Святого.

Слідкуйте за оновленням нашого сайту.

Нехай благословить вас Господь Бог!

Наданий матеріал ви можете використовувати для себе, або безпосередньо для вашої церкви безплатно, але не для комерційних або інших цілей. Всі питання, пов'язані із застосуванням даних на нашому сайті в інших цілях, крім вище вказаної, повинні обов'язково бути узгоджені з нами.

Ви можете повідомляти нам свої зауваження і побажання з питань оформлення і представлених матеріалів.

Електронна пошта: zov-6kpx@ccku.info

Адміністрація сайту Ковельської Церкви

Ви також можете написати нам, використовуючи нижченаведену форму:

Ваше ім'я:
Місто, країна:
E-Mail:
Тема листа:
Введіть текст Вашого повідомлення:
Введіть код зображений на картинці:

Зцілення Олександра Морітца

Бог миттєво зцілив мої очі, повернувши 100% зір по одній молитві служителя Ковельської Церкви.

докладніше »

СВІДЧЕННЯ МАРІЇ ПРО ЗЦІЛЕННЯ ВІД ІНСУЛЬТУ
Я розкажу про чудо зцілення, яке створив наді мною Бог. Я захворіла. В мене з'явились симптоми паралічу правого боку тіла. Були сильні головні болі, найбільше в потиличній частині, шум. З правого боку голова при дотику була, як дерев’яна. Нижня щелепа, а потім і верхня, були затерплі (як після анестезії, коли рвуть зуби). Язик в роті був великим і важким. У мене перекосився рот. Мені тяжко було говорити. Права нога і рука були затерплі до самих кінчиків пальців. Стан дедалі погіршувався. Як медик, я розуміла, що мені загрожує смерть, тому звернулась до лікаря. Він запропонував лягати в лікарню, але я відмовилась, знаючи, що при такій хворобі лікарі безсилі. Лікар відповів: «Це справа ваша, але знайте, що за хвилину може настати повний інсульт і смерть»...

докладніше »

СЛІПІ ПРОЗРІВАЮТЬ
Поділюся своєю радістю: Бог зцілив мене від глаукоми за молитвою з помазанням єлеєм в ім'я Господнє. Після однієї молитви Божого служителя не стало нестерпних головних болів, не стало гострого болю всередині ока, який до цього був подібний до зубного болю ... Слава Тобі, Боже милосердий, за Твоє явне чудо, яке Ти створив!

докладніше »