Bog-Delaet.com
“А праведник, якщо і рано помре, буде у спокої, бо не в довговічності чесна старість, і не кількістю років вимірюється: мудрість є сивина для людей, і непорочне життя – вік старости.”
(Премудрість Соломона* 4:7-9)
“Те, що виходить з людини, оскверняє людину. Бо з середини, із серця людського, виходять лихі помисли, перелюбства, любодійства, вбивства, крадіжки, лихварства, кривди, лукавства, зради, ганебні вчинки, заздрісне око, богохульство, гордощі, безумство,- все це зло зсередини виходить і оскверняє людину.”
(Марка 7:20–23)
Молитовне служіння

Ми пропонуємо як молитися Богу

Багато людей дякують за Божу допомогу і отримані від Бога зцілення. Якщо Ви бажаєте – приєднуйтесь до наших недільних молитов, і ми будемо молитися за Ваші нужди, якщо це не суперечить волі Божій. Ввірене Богом молитовне служіння Ковельської Церкви Заснованої 1924 року – це недільні молитви за весь світ. Де молитися? – Моліться вдома. Коли молитися? – Моліться багато разів разом з нами в неділю, особливо між 14 та 16 годинами за нашим ковельським часом. Молитовний час визначайте за годинником, встановленим в правому кутку кожної сторінки нашого сайту www.Bog-delaet.com

Всі, хто приєднуються до наших недільних молитов, повинні мати віру на отримання того, що вони просять у Господа. Якщо починати молитися за своє зцілення, то в першу чергу сам хворий повинен мати віру, що він може отримати від Бога зцілення. Якщо він особисто просить, щоб помолилися за його зцілення і при цьому він кається у своїх гріхах, це означає, що у нього є деяка міра віри в його серці. А якщо хтось інший просить молитися за зцілення близької йому людини, тоді це вже молитва співчуваючого хворому. У такому випадку молитва співчуваючих людей без прохання хворої людини є пасивною молитовною підтримкою хворого. Хіба можна вимолити у Бога прощення провини гріха хворого без його покаяння і його молитви? Якщо тільки хворий знаходитися в несвідомому стані, або якщо це дитина, – тоді можна молитися без заяви або прохання хворого. У такому випадку ходатаєм за хворого стає найближча для нього людина. Прикладом тому є звернення до Ісуса батька хворої дитини, як написано в Євангелії від Марка 9:17-27: «...Якщо щось можеш, змилосердься над нами, допоможи нам. Ісус сказав йому: якщо хоч трохи можеш вірувати, все можливе віруючому. І відразу батько отрока викрикнув крізь сльози: вірую, Господи! допоможи моєму невір’ю.»

Важливо усвідомлювати, що для кожної нужди у Бога є певна міра молитов. Тому необхідно робити так, як написано в Євангелії від Матфея 7:7: «Просіть, і дасться вам; шукайте, і знайдете; стукайте, і відчинять вам.» Це означає, що треба просити Бога за конкретну нужду до тих пір, поки буде дано, шукати до тих пір, поки знайдеш, стукати, тобто часто молитися до тих пір, поки відчинять, тобто поки отримаєш те, що просиш, хоча дуже часто Господь являє допомогу нужденним людям по одній нашій молитві.

Якщо хтось буде молитися за свою нужду в неділю в зазначений час, але не напише нам про це, то наша молитва також досягне тієї людини, бо ми молимося за всіх, хто просить допомоги Божої.

А також просіть, щоб Господь Бог дав Вам здатність вірно йти Його Вічним Шляхом Життя і увійти в життя вічне в Царстві Христа і Бога.

Нехай Господь помилує Вас і явить Свою допомогу по Його волі.

Молитовна група

Повернутися до списку »

Зцілення Наталії Нагорник
Бог зцілив мене від двох внутрішніх гриж хребта, хоча лікарі сказали, що я вже залишуся інвалідом.

докладніше »

Зцілення Ольги Логвінської – інваліда II групи
Бог зцілив мене від хвороб, через які я була інвалідом другої групи близько сорока років.

докладніше »

СВІДЧЕННЯ МАРІЇ ПРО ЗЦІЛЕННЯ ВІД ІНСУЛЬТУ
Я розкажу про чудо зцілення, яке створив наді мною Бог. Я захворіла. В мене з'явились симптоми паралічу правого боку тіла. Були сильні головні болі, найбільше в потиличній частині, шум. З правого боку голова при дотику була, як дерев’яна. Нижня щелепа, а потім і верхня, були затерплі (як після анестезії, коли рвуть зуби). Язик в роті був великим і важким. У мене перекосився рот. Мені тяжко було говорити. Права нога і рука були затерплі до самих кінчиків пальців. Стан дедалі погіршувався. Як медик, я розуміла, що мені загрожує смерть, тому звернулась до лікаря. Він запропонував лягати в лікарню, але я відмовилась, знаючи, що при такій хворобі лікарі безсилі. Лікар відповів: «Це справа ваша, але знайте, що за хвилину може настати повний інсульт і смерть»...

докладніше »