Bog-Delaet.com
“Переможець успадкує все, і буду йому Богом, і він буде Мені сином. Боязливих же і невірних, мерзотних і убивців, та любодіїв і чародіїв, і ідолослужителів і всіх лжеців - доля в озері, що горить вогнем і сіркою. Це смерть друга.”
(Одкровення 21:7–8 )
“Отож передусім прошу підносити молитви, моління, благання, подяки за всіх людей, за царів і за всіх, які начальствують, щоб провадити нам життя тихе й безтурботне у всякому благочесті і чистоті, бо це добре і угодне Спасителеві нашому Богу, Котрий хоче, щоб усі люди спаслися і досягли пізнання істини.”
(1Тимофію 2:1–4)
Свiдчення

Зцілення Катерини Мажули


Протягом багатьох років у мене боліла спина. Хвороба прогресувала. Через біль виникало постійне відчуття важкого тягаря на спині. Щоб, лежачи на дивані, повернутися з боку на бік, я бралася рукою за трубу опалення, яка проходить біля мого дивана. Тільки таким чином мені вдавалося повернутися. У мене було відчуття, що мій хребет став жорстким, як палиця. Щоб нахилитися і, наприклад, взутися, спину доводилося згинати із зусиллям, переборюючи болі. Виконувати роботу на городі і по дому в зігнутому положенні могла тільки короткий час. Далі наставали сильні болі у спині, і я змушена була переривати роботу. Працювати стоячи біля столу на кухні могла також недовго. Я відчувала, що всі хребці болюче тиснуть один на одного. Звичайно, я дуже втомлювалася, починали боліти голова та серце, я змушена була залишати всю роботу і невідкладні справи та йти відпочивати. Довго сидіти на стільці також не могла – починалися дуже сильні болі. Не могла повернути голову. Якщо треба було подивитися в бік чи озирнутися, я змушена була повертатися всім тілом. Лікар поставив мені діагноз: Хвороба Бехтєрева – анкілозуючий спондилоартрит.

Хвороба Бехтєрева характеризується ураженням хребта, в якому розвиваються запальні явища, що супроводжуються сильними болями, обмеженням рухів, згорбленістю і, врешті, повною нерухомістю хребта, а іноді і великих суглобів. Внаслідок закостеніння зв'язок і злиття тіл хребців, хребет набуває вигляду бамбукової палиці. Хворий не може випрямитися і ходить в зігнутому положенні. Розвиваються симптоми здавлювання, порушується робота серця та інших органів («Нервові хвороби» за редакцією В. В. Міхєєва).

Цю хворобу я успадкувала від моєї мами. Вона з молодих років ходила в зігнутому положенні і не могла випрямитися до кінця своїх днів. Її постійно мучили болі в спині.

Спостерігаючи симптоми цієї хвороби, я була в тривозі, що ж буде далі, якщо продовжуватиметься моє життя. Бачила себе в подальшому інвалідом. З цією тривогою в серці я просила у Господа Бога милості, щоб Він допоміг мені. Я нікому не розказувала про свою хворобу, думала, що ще трохи потерплю і буду просити служителів нашої церкви, щоб помолилися до Бога за моє зцілення. Віра на одержання зцілення в мене була, бо я багато разів була свідком, коли за однією молитвою служителів Ковельської Церкви Бог багатьох зцілював.

І ось 24 травня 2005 року духовний служитель нашої церкви під час бесіди запитав мене, що у мене болить. Спочатку від несподіваності питання я схвилювалася, але, зрозумівши, що Бог відкрив йому таємницю моєї хвороби, вперше розповіла про своє страждання. Відразу ж, за моїм проханням, служитель звершив за мене молитву. Після молитви, вийшовши з будинку, я відразу відчула, що болю в спині нема. Я дуже дивувалася, що й мене Бог вмить зцілив за однією молитвою Божого служителя. Я і далі продовжую дивуватися, адже більше не відчуваю болю у спині ні за яких обставин, навіть пропрацювавши на полі багато годин не розгинаючись. Лікарі після обстеження підтвердили, що я здорова. Цей висновок записаний в моїй медичній картці. Подивившись знімок, лікар-рентгенолог із захопленням сказав: «Такий хребет дай Бог мати кожному!»

Слава Великому Богу Отцю і Сину Ісусу Христу і Святому Духу, що владно діє в Своєму народі! Амінь!

Катерина Мажула

Ковель, Україна

Повернутися до списку »

Мета наших проповідей полягає в тому, щоб всі близькі й далекі пізнали Вічний Божий Шлях.

докладніше »

Історію Ковельської Церкви розповідає Василь Макарусь, який є служителем нашої церкви. У віці шістнадцяти років він смертельно захворів, але Бог його зцілив, подарувавши йому життя знову. Тому він не одружувався – присвятив себе Богові.

докладніше »

Ковельська Церква більше п’ятдесяти років щонеділі поститься і молиться до Бога за всю Землю. Ми продовжуємо так робити і зараз. До 18-ої години ми нічого не їмо і не п’ємо. А між 14 і 16 годинами* багато разів особливо ревно звершуємо молитви. Ми молимося за всі народи, племена та язики, за їх президентів, за царів і правителів, щоб милість Божа допомагала сама в усіх справах, що творяться на Землі.
* Час для Ваших молитов Ви можете визначити по годиннику, який знаходиться в правому верхньому кутку на кожній сторінці нашого сайту. Цей годинник показує час, по якому ми здійснюємо наші молитви.

докладніше »