Bog-Delaet.com
“Не ходи услід за похотями твоїми і стримуйся від побажань твоїх. Якщо будеш доставляти душі твоїй приємне для хтивості, то вона зробить тебе потіхою для ворогів твоїх.”
(Сирах* 18:30-31)
“Переможець успадкує все, і буду йому Богом, і він буде Мені сином. Боязливих же і невірних, мерзотних і убивців, та любодіїв і чародіїв, і ідолослужителів і всіх лжеців - доля в озері, що горить вогнем і сіркою. Це смерть друга.”
(Одкровення 21:7–8 )
Свiдчення

Зцілення Олександра Морітца


В ім’я Великого Бога Отця і Сина і Святого Духа, хочу розповісти, як я одержав зцілення зору в Ковельській Церкві. У мене був дуже поганий зір. Крім звичайної короткозорості, було циліндричне зміщення оптичної осі в обох очах. Зір погіршувався, тому що вісь зору все більше і більше зміщувалася. Тому кожні півроку доводилося міняти лінзи окулярів. У нас в Німеччині вони коштували приблизно 230–255€, але й це ще не все. Мої очі не витримували ні сонячного, ні електричного світла. Я вимушений був носити спеціальні окуляри з затемненими скельцями, а двадцять хвилин, проведені без окулярів, були тяжким випробуванням: очі боліли, наливалися кров’ю та заливалися слізьми.

В 1991 році, влітку, служитель Ковельської Церкви Василь Макарусь запропонував помолитися за моє зцілення. Він сказав: «Ми ж віримо в Живого Бога, Який сильний зцілювати, тому, якщо ти маєш віру для одержання зцілення, то давай зараз будемо молитися за зцілення твоїх очей». Я відповів: «Маю віру». Знявши окуляри, я став на коліна, і ми помолилися. Після однієї-єдиної молитви Бог мене зцілив! Більше окулярів я вже не надівав і почував себе добре! Після обіду ми поїхали в сусіднє місто Брауншвейг. Повертаючись увечері додому, я вільно дивився на світло фар зустрічних автомобілів, воно вже не шкодило мені, як раніше. Я радів і дякував Всемогутньому Богу за те, що Він зцілив мої очі: відновив стовідсотковий зір та стовідсоткове сприйняття світла. Тепер окуляри мені зовсім не потрібні!

Мою рідну сестру Неллі Бог зцілював багато разів. Останній раз це було в травні 2003 року. Неллі невдало підняла важкий предмет, і в неї утворилася хребетна грижа. Вона не могла спати, спокійно сидіти і ледве ходила. Але, незважаючи на хворобу та всі труднощі, маючи віру в Силу Живого Бога, вона наважилася поїхати з нами до друзів в місто Ковель. В дорозі їй було дуже важко, а проїхати треба було два кордони і 1200 кілометрів дороги. Її турбував сильний біль, опухли ноги. Через деякий час після нашого прибуття в місто Ковель (хвороба ж прогресувала) ми по Волі Божій, тобто в ім’я Боже, прийшли на Богослужіння. Божий служитель Ковельської Церкви закликав все зібрання в ім’я Ісуса Христа молитися за хворих. Неллі потребувала та прагнула зцілення, тому в зібранні стала на коліна і просила зцілення у Бога, нікому не заявляючи про свою хворобу. І ось, під час молитви, Бог Своєю Силою наповнив служителя Ковельської Церкви Василя Макаруся, який підійшов до Неллі і в ім’я Icуса Христа поклав на неї праву руку свою. В той же час через цього служителя було Пророче Слово, що Неллі зцілена. Після молитви, вставши з колін, вона оголосила, що була серйозно хвора, а Бог тільки що її миттєво зцілив. Під час покладання рук вона відчувала, як дією Сили Божої вирівнюється її хребет, і один за одним стають на місце хребці. Біль в ту ж мить припинився.

Це так збулися Слова Ісуса Христа: «Покладуть руки на недужих, і вони будуть здорові» (Марка 16:18).

Ми свідки багатьох великих чудес, які Бог звершує в Своєму народі, а саме в Ковельській Церкві, до якої ми належимо.

За все слава Богу! Амінь!

Alexander Moritz

Зальцгiттер, Нiмеччина

Повернутися до списку »

Мета наших проповідей полягає в тому, щоб всі близькі й далекі пізнали Вічний Божий Шлях.

докладніше »

Історію Ковельської Церкви розповідає Василь Макарусь, який є служителем нашої церкви. У віці шістнадцяти років він смертельно захворів, але Бог його зцілив, подарувавши йому життя знову. Тому він не одружувався – присвятив себе Богові.

докладніше »

Ковельська Церква більше п’ятдесяти років щонеділі поститься і молиться до Бога за всю Землю. Ми продовжуємо так робити і зараз. До 18-ої години ми нічого не їмо і не п’ємо. А між 14 і 16 годинами* багато разів особливо ревно звершуємо молитви. Ми молимося за всі народи, племена та язики, за їх президентів, за царів і правителів, щоб милість Божа допомагала сама в усіх справах, що творяться на Землі.
* Час для Ваших молитов Ви можете визначити по годиннику, який знаходиться в правому верхньому кутку на кожній сторінці нашого сайту. Цей годинник показує час, по якому ми здійснюємо наші молитви.

докладніше »