Bog-Delaet.com
“О, людино! сказано тобі, що – добро і чого жадає від тебе Господь: діяти справедливо, любити діла милосердя і смиренномудро ходити перед Богом твоїм.”
(Михей 6:8)
“Ті, що надіються на Нього, пізнають істину, і вірні у любові пребуватимуть у Нього; бо благодать і милість зі святими Його і промисел про обраних Його. Нечестиві ж, як мудрували, так і понесуть покарання за те, що зневажили праведного і відступили від Господа.”
(Премудрість Соломона* 3:9-10)
Свiдчення

CВІДЧЕННЯ ВІКТОРА ПРО ЗЦІЛЕННЯ ЙОГО ДУШЕВНОХВОРОЇ МАМИ


Мама Віктора тривалий час була психічнохворою. У неї була різка зміна в поведінці з провалами пам'яті. Наприклад, вона могла кудись несвідомо йти, не розуміючи, що потрібно повернутися додому, або, якщо брала якусь річ, то довго тримала її в руках і відчужено дивилася на неї, не проявляючи ніяких дій.

Часом стан її трохи поліпшувався, але минулого тижня її душевний стан різко погіршився, тому Віктор вирішив відвезти свою маму в психіатричну лікарню, де вона лежала і раніше. Однак у зв'язку з ремонтом лікарні, в психіатричний стаціонар хвору не поклали, з цієї причини довелося на кілька днів забрати її додому з тим, щоб після вихідних привезти її назад в клініку.

Але минулої неділі її син Віктор, член баптистської церкви, приєднався до молитов Ковельської Церкви, благаючи Господа, щоб Він помилував його маму і очистив її від цієї страшної хвороби.

Бог почув молитви Свого народу і вже минулої неділі жінка стала цілком нормальною. Перебуваючи при здоровому розумі і в хорошому настрої, вона виконує всю домашню роботу.

Бачачи це велике Боже чудо, Віктор передав подяку в Ковельську Церкву і сказав, що і в наступну неділю він буде приєднуватися до молитов нашої церкви з тим, щоб подякувати Господу за явлене зцілення і щоб Господь більше не попустив його маму в таку біду.

За все слава Великому Богу Живому! Амінь!

Україна

Повернутися до списку »

Великий Всемогутній Бог, Творець Неба і Землі, в Сині Своєму Ісусі Христі відкрив Свій Вічний Шлях – Шлях Миру Любові. Ми йдемо цим Шляхом і проповідуємо Слово Боже.

докладніше »

Історію Ковельської Церкви розповідає Василь Макарусь, який є служителем нашої церкви. У віці шістнадцяти років він смертельно захворів, але Бог його зцілив, подарувавши йому життя знову. Тому він не одружувався – присвятив себе Богові.

докладніше »

Ковельська Церква більше п’ятдесяти років щонеділі поститься і молиться до Бога за всю Землю. Ми продовжуємо так робити і зараз. До 18-ої години ми нічого не їмо і не п’ємо. А між 14 і 16 годинами* багато разів особливо ревно звершуємо молитви. Ми молимося за всі народи, племена та язики, за їх президентів, за царів і правителів, щоб милість Божа допомагала сама в усіх справах, що творяться на Землі.
* Час для Ваших молитов Ви можете визначити по годиннику, який знаходиться в правому верхньому кутку на кожній сторінці нашого сайту. Цей годинник показує час, по якому ми здійснюємо наші молитви.

докладніше »