Bog-Delaet.com
“Якщо ви будете управляти почуттям вашим і впорядкуєте серце ваше, то збережете життя і після смерті одержите милість.”
(3 кн. Ездри* 14:34)
“Світліше зірок сяятимуть лиця тих, які мали здержливість, наші ж лиця – чорніші від темноти.”
(3 кн. Ездри* 7:125)
Свiдчення

ЗЦІЛЕННЯ ВІД КЕРАТОМИ


Минуло близько двадцяти років з того часу, коли на верхній частині лоба у себе я виявив круглу бородавку. Колір її був, як колір тіла, тому вона була малопомітною. З роками вона збільшувалася і виросла в діаметрі близько півтора сантиметра. Якихось хвилювань я не відчував, бо раніше бачив подібну бородавку на обличчі у моєї бабусі. За характеристикою лікарів, це передраковий стан і називається цей наріст кератома, вона передається по спадковості. Хоча у бабусі цей наріст збільшувався, однак болю не було.

Зі мною ж трапилася біда. На початку квітня 2012 року стало запалення кератоми, вона потемніла і стала сильно боліти права сторона голови. З утворених в ній тріщин просочувалася кров. 07.04.2012 біль став ще сильнішим, я зрозумів, що втрачати час не можна, тому вирішив помолитися за своє зцілення. Молитва була сильною. Після молитви відразу припинився біль. Я подумав, що якщо не стало болю, значить, Бог щось робить. Через добу я виявив, що перестала просочуватися кров і зменшилося запалення. Ще через день кератома зменшилася в діаметрі, а на шостий день 12.04.2012 наріст став твердим і діаметр його став приблизно п'ять міліметрів, а висота сім міліметрів. Помітивши, що він ніби відшаровується від тіла, я взяв за нього пальцями, потягнув, і він легко відірвався від тіла, створивши при цьому тріск, немов рветься нитка. Протягом наступних трьох днів тіло на місці кератоми повністю зарівнялося.

Таким чином, Бог зцілив мене, явивши Своє чудо! Кератома розвивалася близько двадцяти років, а повністю зникла через дев'ять днів після молитви за зцілення. 16.04.2012 на другий день свята Пасхи разом з друзями на зібранні я дякував Господу за Його чудесне зцілення.

Слава Богу! Амінь.

Василь

Ковель, Україна

Повернутися до списку »

Мета наших проповідей полягає в тому, щоб всі близькі й далекі пізнали Вічний Божий Шлях.

докладніше »

Історію Ковельської Церкви Заснованої 1924 року розповідає Василь Макарусь, який є служителем нашої церкви. У віці шістнадцяти років він смертельно захворів, але Бог його зцілив, подарувавши йому життя знову. Тому він не одружувався – присвятив себе Богові.

докладніше »

Ковельська Церква більше п’ятдесяти років щонеділі поститься і молиться до Бога за всю Землю. Ми продовжуємо так робити і зараз. До 18-ої години ми нічого не їмо і не п’ємо. А між 14 і 16 годинами* багато разів особливо ревно звершуємо молитви. Ми молимося за всі народи, племена та язики, за їх президентів, за царів і правителів, щоб милість Божа допомагала сама в усіх справах, що творяться на Землі.
* Час для Ваших молитов Ви можете визначити по годиннику, який знаходиться в правому верхньому кутку на кожній сторінці нашого сайту. Цей годинник показує час, по якому ми здійснюємо наші молитви.

докладніше »