Bog-Delaet.com
“Пізнав я усе, і таємне і явне, бо навчила мене Премудрість, художниця всього. Вона є дух розумний, святий, єдинородний, багаточастковий, тонкий, легкорухомий, світлий, чистий, ясний, нешкідливий, благолюбивий, швидкий, невтримний, благодійний, людинолюбний, твердий, непохитний, спокійний, безпечальний, всевидючий і що проникає в усі розумні, чисті, найтонші духи. Бо премудрість рухливіша за всякий рух, і за чистотою своєю крізь усе проходить і проникає. Вона є подих сили Божої і чисте вилиття слави Вседержителя: тому ніщо осквернене не ввійде у неї. Вона є відблиск вічного світла і чисте дзеркало дії Божої і образ благості Його. Вона – одна, але може все, і, перебуваючи у самій собі, усе оновлює, і, переходячи з роду в рід у святі душі, готує друзів Божих і пророків; бо Бог нікого не любить, крім того, хто живе з премудрістю. Вона прекрасніша за сонце і перевершує сузір’я зірок; у порівнянні зі світлом вона вище; бо світло замінює ніч, а премудрості не перемагає злоба.”
(Премудрість Соломона* 7:21-30)
“Ті, що неправо розумували, говорили самі в собі: "коротке і скорботне наше життя, і немає людині спасіння від смерті, і не знають, щоб хтось звільнив із пекла. Випадково ми народжені, й опісля будемо, як ті, що не були: подих у ніздрях наших – дим, і слово – іскра у русі нашого серця. Коли вона згасне, тіло повернеться у прах, і дух розсіється, як рідке повітря; й ім’я наше забудеться з часом, і ніхто не згадає про діла наші; і життя наше мине, як слід хмари, і розсіється, як туман, розігнаний променями сонця й обтяжений теплотою його. Бо життя наше – проходження тіні, і немає нам повернення від смерті: бо покладена печать, і ніхто не повертається. Будемо ж насолоджуватися теперішніми благами і поспішати користуватися світом, як юністю; переситимося дорогим вином і пахощами, і нехай не пройде повз нас весняне цвітіння життя; увінчаємося квітами троянд перше, ніж вони зав’януть; ніхто з нас не позбавляй себе участи у нашій насолоді; скрізь залишимо сліди веселощів, бо це наша доля і наш жереб. Будемо пригноблювати бідняка праведника, не пощадимо вдови і не посоромимося багаторічних сивин старця. Сила наша нехай буде законом правди, бо безсилля виявляється марним. Влаштуємо кови праведнику, бо він за тягар нам і противиться ділам нашим, докоряє нас у гріхах проти закону і паплюжить нас за гріхи нашого виховання; оголошує про себе, що він має пізнання про Бога і називає себе сином Господа; він перед нами – викриття помислів наших. Тяжко нам і дивитися на нього, тому що життя його не схоже на життя інших, і відмінні путі його: він вважає нас мерзотою і віддаляється від шляхів наших, як від нечистот, ублажає кончину праведних і марнославно називає батьком своїм Бога… Так вони мудрували, і помилилися; бо злоба їхня осліпила їх, і вони не пізнали таємниць Божих, не очікували воздаяння за святість і не вважали достойними нагороди душ непорочних.”
(Премудрість Соломона* 2:1-22)
Свiдчення

ЗЦІЛЕННЯ ВІД ПОВНОЇ ГЛУХОТИ


Кріста Н. живе в Німеччині, їй 75 років. У віці 30 років у неї почалися проблеми зі слухом. Став розвиватися отосклероз.

Отосклероз — це остеодистрофія скроневої кістки. Характерною ознакою цього захворювання є патологічне розростання тканин кісткового лабіринту вуха і фіксується стремінце, яке в нормі рухливе. В результаті цих змін порушується передача коливань, тобто звук до мозку не доходить. Це призводить до значного погіршення і втрати слуху. Майже в усіх випадках відзначається хронічна кондуктивна втрата слуху, а іноді відзначається і нейросенсорна втрата слуху. Отосклероз — процес двосторонній: спочатку уражається одне вухо, але з часом, протягом декількох місяців, а то й років, хвороба вражає і друге. Також тих, хто страждають отосклерозом, турбують запаморочення, напади нудоти і блювоти, головний біль, погіршення пам'яті та сну. У них часто порушена рівновага (Медична Енциклопедія).

У Крісти слух настільки погіршився, що їй потрібно було користуватися слуховим апаратом. Вона перенесла 4 операції, котрі були безуспішні. В 40 років їй зробили першу операцію на правому вусі, потім вона перенесла дві операції на лівому вусі, а в 2005 році була четверта операція знову на правому вусі, після якої вона повністю оглухла. Перед операцією їй сказали, що тільки заглянуть у вухо, але операція тривала 5 годин під загальним наркозом, з якого вона дуже важко виходила. Після того, як її привели до тями, вона зовсім перестала чути, і з'явився шум у вухах. Кріста стала спілкуватися з оточуючими за допомогою записок, листів і факсу.

Прочитавши книгу про Божий Шлях та про Божі чудеса і зцілення «ВІРУЮЧИХ В ЄВАНГЕЛІЄ СУПРОВОДЖУЮТЬ ТАКІ ЗНАМЕННЯ!», Кріста звернулася з молитовною нуждою в Ковельську Церкву. Ось переклад деяких виразів з її листів з німецької мови:

«... Вісім років тому після операції я повністю перестала чути, з того часу у мене страшні звуки і шум у вухах, які ще посилюються. Я вночі не можу спати. Мої нерви сильно напружені, болить голова, турбує мерехтіння в очах і невпевнена хода. Так я мучусь кожен день...»

«Щойно отримала ваш факс. Повідомляю, що я хочу знову приєднатися до ваших недільних молитов. Я дякую вам і також церкві в Ковелі за ваші молитви. З сердечним привітом, ваша сестра в Господі Кріста.»

«Сьогодні, в неділю, я буду і далі взивати до Ісуса, мого Господа, в один час з вами і молитися доти, поки отримаю зцілення. Прошу, щоб ви молилися за мене. Я сердечно вітаю вас, Кріста.»

І ось двадцятого серпня 2014 року Кріста вже дякувала Господу Богу за чудесне зцілення від повної втрати слуху за молитвами Ковельської Церкви:
«Дорогий брате, я зцілена, Алілуя!
Ісус відкупив мене!
Ісус звільнив мене!
Ісус зцілив мене!
Прошу тепер про те, щоб брати не молилися за мою глухоту.
Хай буде благословенне Ім'я Господнє!
Подяка також усім, хто взивали до Господа.
«Багато дивних діл вчинив Ти, Господи, Боже мій; Твої чудеса і Твої думки про нас, нема Тобі рівного! Я хотів би звістити й розповісти, але вони перевищують всяке число. Жертви і принесення Ти не захотів, але Ти відкрив мені вуха…» (Книга Псалмів 39:6-7).
З найкращими побажаннями, ваша Кріста.»

Так збуваються слова Ісуса Христа: «...сліпі прозрівають, і криві ходять, прокажені очищуються і глухі чують, мертві воскресають...» (Матфея 11:5).

За все слава Богу Живому!

Гамельн, Німеччина

Повернутися до списку »

Небо і земля звіщають Славу Божу, і я, Василь Макарусь, свідок Божий на землі, проповідую ШЛЯХ МИРУ ЛЮБОВІ БОЖОЇ всім бажаючим пізнати Істину, яка робить вільними тих, хто вникає в Слово Боже і перебуває в Ньому...

Книжку Василя Макаруся "ТАК РЕАЛЬНО СПАСАТИСЯ ВІД ПЕКЛА", можете зкачати

докладніше »

Історію Ковельської Церкви Заснованої 1924 року розповідає Василь Макарусь, який є служителем нашої церкви. У віці шістнадцяти років він смертельно захворів, але Бог його зцілив, подарувавши йому життя знову. Тому він не одружувався – присвятив себе Богові.

докладніше »

Ковельська Церква більше п’ятдесяти років щонеділі поститься і молиться до Бога за всю Землю. Ми продовжуємо так робити і зараз. До 18-ої години ми нічого не їмо і не п’ємо. А між 14 і 16 годинами* багато разів особливо ревно звершуємо молитви. Ми молимося за всі народи, племена та язики, за їх президентів, за царів і правителів, щоб милість Божа допомагала сама в усіх справах, що творяться на Землі.
* Час для Ваших молитов Ви можете визначити по годиннику, який знаходиться в правому верхньому кутку на кожній сторінці нашого сайту. Цей годинник показує час, по якому ми здійснюємо наші молитви.

докладніше »