Bog-Delaet.com
“Якщо хто любить праведність, – плоди її є чесноти: вона навчає цнотливості і розважливості, справедливості і мужності, корисніше за які нічого немає для людей у житті.”
(Премудрість Соломона* 8:7)
“Ті, що неправо розумували, говорили самі в собі: "коротке і скорботне наше життя, і немає людині спасіння від смерті, і не знають, щоб хтось звільнив із пекла. Випадково ми народжені, й опісля будемо, як ті, що не були: подих у ніздрях наших – дим, і слово – іскра у русі нашого серця. Коли вона згасне, тіло повернеться у прах, і дух розсіється, як рідке повітря; й ім’я наше забудеться з часом, і ніхто не згадає про діла наші; і життя наше мине, як слід хмари, і розсіється, як туман, розігнаний променями сонця й обтяжений теплотою його. Бо життя наше – проходження тіні, і немає нам повернення від смерті: бо покладена печать, і ніхто не повертається. Будемо ж насолоджуватися теперішніми благами і поспішати користуватися світом, як юністю; переситимося дорогим вином і пахощами, і нехай не пройде повз нас весняне цвітіння життя; увінчаємося квітами троянд перше, ніж вони зав’януть; ніхто з нас не позбавляй себе участи у нашій насолоді; скрізь залишимо сліди веселощів, бо це наша доля і наш жереб. Будемо пригноблювати бідняка праведника, не пощадимо вдови і не посоромимося багаторічних сивин старця. Сила наша нехай буде законом правди, бо безсилля виявляється марним. Влаштуємо кови праведнику, бо він за тягар нам і противиться ділам нашим, докоряє нас у гріхах проти закону і паплюжить нас за гріхи нашого виховання; оголошує про себе, що він має пізнання про Бога і називає себе сином Господа; він перед нами – викриття помислів наших. Тяжко нам і дивитися на нього, тому що життя його не схоже на життя інших, і відмінні путі його: він вважає нас мерзотою і віддаляється від шляхів наших, як від нечистот, ублажає кончину праведних і марнославно називає батьком своїм Бога… Так вони мудрували, і помилилися; бо злоба їхня осліпила їх, і вони не пізнали таємниць Божих, не очікували воздаяння за святість і не вважали достойними нагороди душ непорочних.”
(Премудрість Соломона* 2:1-22)
Свiдчення

ПРОСЛАВЛЮ ГОСПОДА МОГО, ЩО ТВОРИТЬ ЧУДЕСА


Бажаю засвідчити, як на відстані, за молитвами віруючих, котрі проживають в Україні, Бог творив чудеса в моїй родині. Я живу в Німеччині. Нещодавно захворіла моя молодша дочка Регіна. Їй поставили діагноз: шлунково-кишковий грип. У неї була сильна діарея. Її організм дуже зневоднився. При цьому навіть один ковток води викликав блювоту. Сила покидала її. Знемагаючи, вона сказала мені: «Тату, далі я вже не можу терпіти». Хвороба посилювалася, тому я передав по телефону прохання дочки служителям Ковельської Церкви, щоб помолилися Господу Богу за її зцілення. Вони помолилися за неї. І ось відбулося чудо! Після молитви Регіна спробувала пити – її організм почав одразу приймати воду, вона відчувала, як вода розходилася по тілу. Вода для неї була солодша від цукру. Через півгодини попила чаю з сухарями, а пізніше стала їсти все. Це так Бог зцілив мою дочку від шлунково-кишкового грипу.

Довгий час мій син не отримував Духовного хрещення. Знаючи, що за молитвами віруючих в місті Ковелі Бог творить чудеса, він в п'ятницю попросив, щоб віруючі Ковельської Церкви заочно помолилися за нього, щоб Бог хрестив його Духовним хрещенням. У неділю він приєднався до молитов Ковельської Церкви і отримав Духовне Хрещення зі Знаменням Говоріння Іншими Мовами.

Чотири роки тому моя дружина впала на слизькій дорозі. Коли її підняли, вона відчула сильний біль у лівій нозі. Її привезли в лікарню, там зробили рентгенівський знімок і поставили діагноз: розрив зв'язок гомілковостопного суглоба лівої ноги. Медики наклали їй на ногу шину і направили до ортопеда. Лікар-ортопед сказав, що виглядає нога недобре і лікування може тривати довго, тому потрібно прийти через 6 тижнів і він випише іншу шину або спеціальну панчоху.

У телефонній розмові я розповів служителю Ковельської Церкви про те, що трапилося з моєю дружиною... Була заочна молитва. Після молитви, приблизно через тиждень, у дружини перестала боліти нога. Наступного разу при огляді ортопед сказав їй: «У вас все так швидко зажило! Вам не треба більше ніяке пристосування, вже можете виходити на роботу.» Цим самим лікар підтвердив, що Бог зцілив мою дружину!

У мене два роки тому заболіло коліно. Щоб зайти додому, я насилу піднімався сходами, тримаючись за поручні. Після молитви служителів Ковельської Церкви болю не стало і я, дякуючи Богові, досі ходжу і піднімаюся по сходах без проблем.

Слава Господу Богу, що Він в ім'я Ісуса Христа, Сина Свого, як і тоді, коли Ісус жив на землі, здійснює чудеса на відстані в будь-якій точці земної кулі!

Герман


Німеччина

Повернутися до списку »

Небо і земля звіщають Славу Божу, і я, Василь Макарусь, свідок Божий на землі, проповідую ШЛЯХ МИРУ ЛЮБОВІ БОЖОЇ всім бажаючим пізнати Істину, яка робить вільними тих, хто вникає в Слово Боже і перебуває в Ньому...

Книжку Василя Макаруся "ТАК РЕАЛЬНО СПАСАТИСЯ ВІД ПЕКЛА", можете зкачати

докладніше »

Історію Ковельської Церкви Заснованої 1924 року розповідає Василь Макарусь, який є служителем нашої церкви. У віці шістнадцяти років він смертельно захворів, але Бог його зцілив, подарувавши йому життя знову. Тому він не одружувався – присвятив себе Богові.

докладніше »

Ковельська Церква більше п’ятдесяти років щонеділі поститься і молиться до Бога за всю Землю. Ми продовжуємо так робити і зараз. До 18-ої години ми нічого не їмо і не п’ємо. А між 14 і 16 годинами* багато разів особливо ревно звершуємо молитви. Ми молимося за всі народи, племена та язики, за їх президентів, за царів і правителів, щоб милість Божа допомагала сама в усіх справах, що творяться на Землі.
* Час для Ваших молитов Ви можете визначити по годиннику, який знаходиться в правому верхньому кутку на кожній сторінці нашого сайту. Цей годинник показує час, по якому ми здійснюємо наші молитви.

докладніше »